کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز یکی از بزرگترین مجموعههای فرهنگی ـ مذهبی ایران است که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۶ با الهام از حدیث ثقلین و توصیه نبوی به تمسک به قرآن و اهل بیت، به همت حجتالاسلام انجوینژاد شروع کرد.
آنها روزهای شنبه را به عنوان زمان رسمی تشکیل جلسات هیأت در نظر گرفتند و به مرور، فعالیتهای خود را توسعه دادند. از جمله نقاط تلخ در تاریخ فعالیتهای این هیأت، بمبگذاری تروریستی سال ۱۳۸۷ بود که به دست انجمن پادشاهی سلطنتطلب تندر انجام شد و در این واقعه ۱۴ تن از اعضای هیأت به شهادت رسیدند و نزدیک به ۲۰۰ نفر نیز جانباز شدند.
اما آنچه توانست رهپویان را در کانون توجه داوران فصل دوم هوای نو قرار دهد، برنامههای محتوایی عمیق و اثرگذار آن است. محتوای ترویجی ایثار و شهادت از طریق سخنرانیها، مداحیها و فعالیتهای فرهنگی ارائه شده بود و حس و پیام شهادت و ایثار را بهطور واقعی و نه صرفاً شعاری منتقل میکرد.
استمرار در برنامهها بهمنظور آشنایی با شهدای استان فارس هم تأثیر کمی در گسترش فرهنگ ایثار نداشت. آنها این کار را در قالب سلسله بزرگداشتهای برنامه عهد در این هیأت بهطور مستمر جریان دادند.
برگزاری برنامههای اعزام کاروان به راهیان نور ـ که بیشتر جمعیت آن را جوانان تشکیل میدهند ـ فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود؛ کاری که باعث میشود نسل جوان، ارزشهای ایثار را بهطور ملموس تجربه کند.
کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز با برگزاری برنامههایی مثل سفر، سر زدن به منزل شهید، دعوت از خانواده شهدا برای حضور در برخی از مراسمهای بزرگداشت، هم جوانان را با مفاهیم ازخودگذشتگی آشنا میکند و هم تعامل مستقیم با خانواده شهدا را فراهم میسازد.
خلاقیت و نوآوری در برگزاری مراسم از جمله نمایشگاه شهدای ترور، ایجاد کافه شهدا در اعتکاف برای آشنایی با شهدا و ارتباط با خانواده شهدا، برگزاری برنامههای شهری با حضور هنرمندان ارزشی و ... از برنامههای نوآورانه هیأت است که مورد استقبال مخاطبین نیز قرار گرفته است.
هیأتهایی که همزمان با برنامههای معنوی به فعالیتهای اجتماعی و خیرخواهانه مثل کمک به نیازمندان، اهدای خون، جمعآوری کمک به زلزلهزدگان و سیلزدهها و دیگر فعالیتهای ایثارگرانه اقدام میکنند، به انتقال پیام ایثار بهصورت عینی و ملموس کمک بیشتری میکنند.
رهپویان با تکریم و دعوت از خانوادههای شهدا و جانبازان در مراسمهای خود از آنان تقدیر میکنند و الگوی مناسبی برای قدردانی از فداکاریهای این افراد نشان میدهند.
ایتا : RAHPOUYANCOM
روبیکا : RAHPOUYANCOM
وب سایت : WWW.RAHPOUYAN.COM
تلگرام : RAHPOUYANCOM
اینستاگرام : RAHPOUYAN_VESAL