کرونا به همه دنیا چنگ انداخته بود و چنان خوفی سراسر عالم را فرا گرفته بود که کسی نه به دیدار بیماری میرفت، نه زیر جنازهای را میگرفت و به خاکش میسپرد. خیلی از کسب و کارها نابود شده بود و فقرا و مساکین، گرفتارتر از قبل روزگار میگذراندند. آنجا بود که اهل هیأت و دلدادگان ائمه طاهرین سلامالله علیها، با توسل به موالیانشان، قدم به میدان گذاشتند. عدهای از طلاب در گورستانها به شستوشو و تدفین اموات کرونایی پرداختند، بعضی از هیأتیها به بیمارستانها رفتند و کنار کادر درمان قرار گرفتند. جمعی از هیأتیها هم به تهیه و توزیع سبد معیشتی و حمایت از مستمندان و نیازمندان پرداختند که حالا اوضاع بدتری را تجربه میکردند.
هیأت یا مهدی هم که همیشه وسط میدان بوده در دوران کرونا پویش اکرام و همدلی را در ماه رمضان سال 99 اجرایی کرد که همزمان با موج اول کرونا بود و با این اقدام، قهرمانان و ورزشکاران مطرح در هیأت حضور پیدا کردند و کاربری مسجد به آشپزخانه تبدیل شد تا هرشب 2 هزار وعده غذای گرم بپزند و میان نیازمندان توزیع کنند.
این کار خیر در مجموع 500 میلیون تومان هزینه داشت که مردم در داخل کشور و 10 کشور دنیا آن را تأمین کردند. اعضای این هیأت در موج اول، خریدهای مردم را انجام میدادند تا مردم در خانه بمانند و از خانههایشان خارج نشوند.
راهاندازی ایستگاه سلامت و توزیع ماسک، توزیع در پمپ بنزین واوان و بنزین زدن برای مردم، راهاندازی کارگاه تولید ماسک و ایجاد اشتغالزایی، ضدعفونی سطوح عمومی، تغییر مکان برگزاری مجالس هیأت از مسجد به ورزشگاه 7 هزار نفری شهید سلیمانی اسلامشهر و اجرای پویش همدلی با هدف تهیه 2800 بسته معیشتی برای نیازمندان در موج سوم کرونا از دیگر اقدامات هیأت برای مردم بود.
این هیأت که توفیق دستیابی به رتبه نخست رشته «هیأت و کرونا» را داشته و حالا نامش در کشور شنیده میشود، از یک جلسه خانگی چهار نفره با محوریت حجتالاسلام سیدحسین موسوی و سه محصل دبیرستانی از سال 1380 در شهرک واوان اسلامشهر شروع کرده و اکنون در مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) واوان که به دست خودشان ساخته و آماده شده، برنامههایشان را پیش میبرند.
تلگرام : t.me/heyat_yamahdi