از سال 1391 که حضرت رهبر در خراسان شمالی، موضوع فرزندآوری را مطرح کردند و فرمودند که باید به ایران 150 میلیون نفری برسیم، این هیأت در سخنرانیها و در مداحیها به این قضیه، حسابی پرداخت و آن را تبلیغ و ترویج کرد. کتاب «مثبت 3» هم بر اساس سخنرانیهای حجتالاسلام سیدحسین موسوی که پایهگذار و رهبر بچههای هیأت «یامهدی» بود، تدوین و نوشته شد. آنها برای اینکه مفاهیم کتاب، خوب دست به دست شود، پویش کتابخوانی مثبت 3 را در سال 1400راهاندازی کردند که با استقبال خیلی خوبی هم روبهرو شد و سلبریتیهای زیادی پای کار آن آمدند. معنی این پویش و محتوای کتاب به مخاطبش میگوید: «بیشتر از 3 فرزند داشته باش!»
تجلیل از مادران زیر 40 سالی که 3 فرزند دارند، طراحی پیام فرزندآوری روی لیوانهای کاغذی مورد استفاده در هیأت و ایستگاههای صلواتی، اجرای طرح مجاهدت عظیم در محرم 99 برای اهدای هدیه یک میلیون تومانی به مادران شرکتکننده در طرح و تامین بخشی از هزینههای بهداشتی که فرزند آنها تابستان 1400 به دنیا میآمد، از دیگر برنامههای هیأت برای ترویج فرمایشهای رهبر بود. در طرح مجاهدت عظیم 190 نفر ثبت نام کردند که تابستان همان سال، 20 نفر فرزنددار شدند.
خب حالا دانستید که چرا هیأت یا مهدی (عج) واوان اسلامشهر در این رشته، عنوان نخست و برگزیده را به دست آورده است؟ جالب است بدانید که این هیأت از یک دورهمی خانگی و چهار نفره که محورش حجتالاسلام سیدحسین موسوی بوده شروع کرده است. سه تن از دانشآموزان دبیرستانی هم او را در این راه یاری کردهاند تا بتواند برای نظام جمهوری اسلامی و شریعت نبوی کادرسازی کند. این در حالی است که آنها با پرشمار شدن اعضای هیأت در سال 85 دیگر نمیتوانستند این جلسات را خانگی برگزار کنند. جلسات را به مساجد «شهرک واوان» بردند تا علاقهمندان بیشتری بتوانند در جلسات حضور پیدا کنند.
آنقدر جمعیت مشتاق زیاد شد که این هیأت در مساجد واوان هم به مشکل خورد و از همه مهمتر، دفتر و پایگاهی برای جلسات و مراجعات خود نداشت. برای همین به فکر ساخت مسجدی افتادند که هم پایگاه جلسات و هم محل مراجعات آنان باشد. این شد که مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) را بنا کردند و از سال 1390 فعالیت آنان در طبقه نخست مسجد آغاز شد.
تلگرام : t.me/heyat_yamahdi