پدرش در زمان جنگ، مسئول ستاد تیپ 36 انصار بود که در دوران کودکی مهدی در آبان 1369 در کردستان به شهادت رسید و عصر روز شهادت پدر، برادر کوچکتر مهدی یعنی محمد متولد شد.
این در حالی است که مهدی رسولی هم متولد 12 مرداد 1367 است و هنگام شهادت پدر، فقط دو سال و خردهای داشته. او که فارغالتحصیل مهندسی عمران از دانشگاه سراسری زنجان است و لیسانس مدیریت امور فرهنگی و فوق لیسانس علوم قرآن و حدیث از دانشگاه دارالحدیث دارد، به واسطه محبتی که مادرش به جلسات امام حسین علیهالسلام داشت از دوران کودکی به مجالس روضه میرود و در آن دوران، اولین روضهها را از حاج علیاصغر زنجانی میشنود.
رسولی زمانی که وارد مدرسه شد از کلاس دوم و سوم ابتدایی شروع به خواندن قرآن و شرکت در گروه سرود و تواشیح کرد و آرامآرام به مداحی علاقه پیدا کرد.
در سال 1377 وقتی 10 ساله بود، اولین بار با نوحهای از کویتیپور در جلسه حاج آقا شبیری زنجانی خواند و تحسین حضار را برانگیخت. اما به صورت حرفهای و جدی از سال 1378 با جمعی از فرزندان شهدا و ایثارگران، هیأتی به اسم علیاصغر، وارثان شهدا را تشکیل داد و بعد وارد هیأت رزمندگان زنجان شد. نام هیأت او در حال حاضر «هیأت ثارالله زنجان» است.
رسولی در سالهای اخیر با تشکیل کارگروههای متعدد شعر و محتوا توانسته آثار فاخری در زمینههای مختلف ارائه کند که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. سبک مداحی فارسی و آذری او توجه خیلی از علاقهمندان اهل بیت را برانگیخته و بسیاری از صاحبنظران، آینده درخشانی برای او متصور هستند.
این مداح زنجانی را میشود یکی از ذاکران نوگرا و همآوا با زمانه هم دانست. هنگامی که مسأله فزونی جمعیت به بحث روز کشور تبدیل میشود در میان اشعار او میتوانید بهترین سرودهها را در این باره بشنوید یا در مناسبتهایی مانند شهادت سردار سلیمانی و رخدادهای دیگر ملی و بینالمللی. اما آنچه نام او را بر سر زبانها انداخت، نوحه «تسبیحات حضرت زهرا» بود که در سالهای اخیر میلیونها بار دیده و شنیده شد و حتی در فراتر از مرزهای کشور هم مورد توجه قرار گرفت. پس بیجهت نیست که مهدی رسولی در رشته مدیحهخوانی بخش ستایشگری مهرواره هوای نو شایسته تقدیر معرفی شده است.