شاید بشود گفت که حاج منصور ارضی، شناختهشدهترین مداح زمانه ماست. او که خود عصاره و چکیده خانوادهای اهل ذکر و ستایشگری است، نه فقط یک مداح ساده که هم رزمنده است، هم مناجاتخوان است و هم اهل معنا. او که در جوانی و اوایل دهه ۱۳۶۰ محفلی در مسجد شهدای تهران پایهگذاری کرده بود، شبهای جمعه هم در حرم سیدالکریم، دعای کمیل میخواند و حالا، باشکوهترین مجلس شبهای ماه مبارک رمضان کشور، با نوای گرم و گیرای او در مسجد ارک برقرار است.
حاج منصور در دفاع مقدس در جنوب و غرب کشور، با دشمن بعثی جنگیده، اما آن قسمتش برای ما موضوعیت دارد که او سبک نویی را از جبهههای جنگ به هیأتهای کشور وارد کرده و شاگردان و دستپروردگانی را تربیت کرده که هر کدامشان امروز، صاحب کسوتاند.
موسسه قدیمالاحسان به عنوان پایگاه اطلاعرسانی و ترویج اندیشهها و آثار حاج منصور ارضی مشهور است که توسط خود این پیرغلام آستان سیدالشهدا (ع)، جواد حیدری، محمود ژولیده و سیدعلی قریشی و جمعی دیگر تاسیس شد و به صورت هیأت امنایی اداره میشود.
این مجموعه جدای از اطلاعرسانی و حفظ و نشر آثار حاج منصور در حوزه پژوهش و آموزش مداحی با عنوان «رسالت نوکری» هم مشغول به فعالیت است. این موسسه، معاونتهای پژوهشی، آموزشی، رسانه، مالی و اداری دارد که در زمینه آموزش و پژوهش فعالیت گستردهای میکند.
اهداف اصلی این موسسه اجرایی شدن فرمایشها و سخنان مقام معظم رهبری است و مسئولان موسسه معتقدند: موسسات و مراکز بسیار زیادی در زمینه آموزش مداحی فعالیت میکنند، اما کمتر درباره تولید علم و محتوای مداحی تلاش شده است.
موسسه قدیمالاحسان زیر نظر حاج منصور ارضی تاکنون توانسته 25 جلد کتاب در زمینههای اخلاق تخصصی مداحی، احکام تخصصی، ادبیات عرب، ادبیات فارسی، تاریخ، مقتل و غیره تولید کند.
موسسه قدیمالاحسان حوزههای بین رشتهای مانند جامعهشناسی مداحی، روانشناسی مداحی و غیره تلاشهایی داشته است و اساتید و متخصصانی که در حوزههای مختلف از جمله بین رشتهای در این موسسه فعالیت دارند، از خادمان و نوکران اهل بیت علیهمالسلام هستند؛ به طوری که اگر یک دکتر روانشناس که مشغول تهیه کتابی در زمینه روانشناسی مداحی است، در هیأتهای مذهبی خادمی میکند.
این موسسه کاملا خودجوش و مستقل از هر نهاد و سازمانی است و مسئولان آن، فعالیتهای موسسه قدیمالاحسان را دارای جنبه ملی و حتی فراملی میدانند.