خانم رستگار، دکترای مبانی نظری از دانشگاه قم دارد، سطح ۳ تفسیر علوم قرآنی حوزه علمیه معصومیه قم را گذرانده و فارغالتحصیل تربیت مدرس جامعهالزهراست. او که در گروه معارف و تربیت اسلامی، مشغول تدریس در دانشگاه علوم پزشکی فرهنگیان، دانشگاه قم و دانشگاه حضرت معصومه سلامالله علیهاست با فعالیت مشاوره عفاف و حجاب در دانشگاه قم بیشتر شناخته شده است. او به دانشجویانی که در جریان پاییز 1401 مسأله حجاب را پیگیری میکردند، مشاوره و این موضوع الهی را تبیین میکرده است.
او در منبرهایش با آیات قرآن و بیان احکام مخاطب، با او وارد سئوال و جواب میشود تا ذهنش را درگیر کند و یک شبهه به صورت غیرمستقیم برطرف شود. مثلاً میپرسد در حجاب، چه فرقی بین حجاب در نماز و حجاب نزد نامحرم است؟
خانم رستگار در منبرداری، نیازسنجی میکند و بر اساس نیاز مخاطب سخن میگوید. برای او، بانوان لر و کرد که در دامداری هم مشارکت میکنند با زنانی که خانهدارند ولی در شهرهای بزرگ زندگی میکنند، تفاوت جدی است در سخنرانی. یا وقتی قرار است جمعی از بانوان شاغل و تحصیلکرده پای صحبت او بنشینند، یقیناً همان حرفها را تکرار نمیکند.
برگزیده بانوان سخنران کشور، تلاش میکند بر آگاهی مخاطبش بیفزاید و میزان اطلاع او را از سبک زندگی و نحوه رفتار و تعامل با اطرافیان بالا ببرد. مخصوصاً اگر مخاطب او جوان یا نوجوان باشد از واژگانی استفاده میکند که او در گفتوگوهایش به کار میبرد.
اگر خانم رستگار را داوران این رشته انتخاب کردهاند، به این دلیل است که از عبارات پرانرژی، نشاطآور و امیدبخش استفاده میکند و خانمها که معمولاً احساس روزمرگی میکنند و فشار زندگی و شبهات برایشان بیش از بقیه است، دچار یأس و ناامیدی نشوند.
خود او میگوید: تمام تلاشم در منبر این است که مستمعم را با تمام وجود دوست داشته باشم و باب گفتوگو را با او باز کنم. برای همین نگاهم را بین آنها تقسیم میکنم و کلمات محبتآمیز و پرانرژی را به خدمت میگیرم تا او روح احترام و ادب را در سخن من حس کند.
آراستگی، یکی دیگر از خصلتهای این منبری است. طوری که وقتی او را میبینند، با یک خانم منظم، مرتب، آراسته، پرابهت و اتوکشیده سروکار داشته باشند و حجاب را معادل شلختگی و بینظمی نبینند. در چنین شرایطی، وقتی خانم رستگار از اهمیت مراجعه به قرآن و تدبر در آن میگوید یا نام معصومی را با رعایت ادب و احترام میبرد، مؤثر و پرنفوذ خواهد بود.