این هیأت در سال ۱۳۸۵ در تهران تاسیس شد و هماکنون مدیریت آن برعهده عظیم محمودی امامچای است. این هیأت از همان ابتدای تاسیس به طور ماهیانه بستههای معیشتی بین نیازمندان توزیع کرده و همگام با آن در تمام حوادث و بلاهای آسمانی همچون زلزله و سیل حضور داشته و با کمک مردم و خیرین در مسیر نیکوکاری و امدادرسانی به فقرا و مستمندان، پای کوبیده است.
حسینیه اعظم مکتب العباس (علیهالسلام) تهران در زمان زلزله سرپل ذهاب ۲۰۰ دستگاه کانکس و ۱۲۰ چشمه سرویس بهداشتی عمومی در حسینیه ساخته و به سرپل ذهاب ارسال و جانمایی کرد. همچنین ۵۰ دستگاه تریلی پوشاک، خوراکی، پتو و لوازم بهداشتی به این مناطق و مردم محروم زلزلهزده فرستاد.
در زمان سیل آققلا هم به مدت 10 روز آشپزخانه زد و پخت و توزیع ۳۰۰۰ پرس غذای گرم در هر وعده و توزیع مواد غذایی و بهداشتی و بستههای معیشتی بین آسیبدیدگان را عهدهدار شد. در زمان سیل خوزستان هم توزیع دو دستگاه تریلی مواد غذایی، آب معدنی، بستههای بهداشتی، غذایی و پوشاک در منطقه شادگان در دستور کار هیأت بود. در زمان سیل لرستان هم توزیع چهار دستگاه تریلی آرد، پوشاک، موادغذایی و بهداشتی و همچنین بازسازی روستای «چم حسین» را عملیاتی کرد. زمانی هم که زلزله آذربایجان شرقی به وقوع پیوست، اعضای هیأت تحویل ۱۵ دستگاه کانکس به روستاییان «تیرشاپ» را با همکاری کمیته امداد، گردن گرفتند.
با شیوع ویروس منحوس کرونا، این هیأت شروع به دوخت گان و ماسک پزشکی کرد که در تمام بیمارستانهای دولتی به صورت رایگان و صلواتی در اختیار کادر درمان قرار گرفت. همچنین ماسک صلواتی به مدارس، حوزههای علمیه، مساجد، هیأتها و ایستگاههای مترو در تهران اهدا کرد.
تولید مواد ضدعفونی کننده و توزیع بین خانوادههای کمدرآمد، دوخت روزانه چهار هزار دست گان پزشکی به مدت دو ماه و ارسال به تمام بیمارستانهای دولتی کشور، خرید ماسک مخصوص پزشکی و ارسال به بیمارستانهای تهران، میانه و سراب، خرید شیلد و ارسال به تمام بیمارستانهای کشور، دوخت ۱۰۰ هزار عدد ماسک سه لایه و توزیع در مدارس، حوزههای علمیه، مساجد، ایستگاههای مترو و خانوادههای کم بضاعت، تولید مایه ضدعفونی کننده سطوح و توزیع در میان مردم منطقه ۱۹ از دیگر اقدامات این هیأت در دوران کرونا بوده است.