12 سال پیش که آقارضا کریمی، هیأت زوارالزهرا سلامالله علیها را در نمازخانه کوچک هنرستان «توسعه صنعت» پایهگذاری کرد، خودش هم در رشته مهندسی صنعت درس خوانده بود و هنوز طلبه قم نشده بود. در همین هنرستان، مشاور تربیتی بود و بچهها حسابی دوستش داشتند. هرچند این نمازخانه گنجایش دوستیهای ماندگار و مداوم بچههای هیأتی را نداشت و کار به دبیرستانها و مدرسههای دیگر کشید، اما روحانی متولد 1367 که موسس و بنیانگذار هیأت زوارالزهرا (س) شد، دانشآموخته رشته مهندسی راهآهن از دانشگاه علم و صنعت و طلبه سطح چهار حوزه علمیه معصومیه قم و استاد رشته منطق و فلسفه در حوزه است که هیأت مورد نظر را با دغدغه اقامه و احیای مجالس اهل بیت علیهمالسلام و تربیت نسل نوجوان بنا نهاده و هر سال هم بر دامنه همکاریها و ارتباطات فردی و گروهی بین بچههای دبیرستانها، هنرستانها، دانشجویان دغدغهمند و طلاب حوزههای علمیه اضافه کرده است.
او همواره بین تهران و قم در رفت و آمد است و حضور او در جوار مرقد نورانی کریمه اهلبیت، حضرت معصومه سلامالله علیها موجب شده تا شعباتی از هیأت زوارالزهرا (س) را در این شهر راهاندازی کند. در واقع، دیگر نمیشود این هیأت را که از گوشه نمازخانه یکی از هنرستانهای منطقه 16 تهران پا گرفته، یک هیأت تهرانی بدانیم؛ چرا که اینک هم خانمها را هم به جمع خود اضافه کرده و از حالت تکجنسیتی در آمده و هم بعد از گذشت ۱۲ سال به یک مجموعه بزرگ تربیتی تبدیل شده که در 2 شهر تهران و قم چهار شعبه فعال و حدود ۹۰۰ دانشآموز و ۲۵۰ دانشجو، طلبه و کادر و بیش از ۴۰۰۰ مخاطب مستقیم فرهنگی دارد.
طراحی و تدوین نظامنامه تربیتی هیأت بر اساس صحبتهای رهبر معظم انقلاب، نگاه تربیتی به تکتک اجزا و برنامههای هیأت، فعالیت جهادی و مستمر در طول سال، طراحی ساختار ماتریسی تشکیلات هیأت با رویکردهای تربیتی، تدوین چشمانداز پنج ساله و مسیر راه هیأت، توسعه و گسترش فعالیتهای هیأت در شعب مختلف و در قسمت برادران و خواهران و راهاندازی موسسات اقماری در حوزههای گوناگون با رویکرد رفع نیازهای پایگاه تربیتی هیأت و رفع نیازهای کشور و انقلاب از مهمترین کارهای این طلبه 36 ساله و دغدغهمند است.
انجام همه این امور از شاخصترین کارها و اقدامات حجتالاسلام والمسلمین رضا کریمی است که توانسته توجه داوران مهرواره هوای نو در بخش ارکان هیأت و رشته «مدیر هیأت» را به خود جلب کند.